Introductie


Algemene info
BSO Lien! staat garant voor goede kinderopvang zonder zorgen. De Buiten schoolse opvang is gevestigd in het centrum van Vlissingen en vijf dagen per week geopend!
BSO Lien! biedt voorschoolse opvang (VSO) en naschoolse opvang. Bij de naschoolse opvang hebben we 2 groepen. 1 groep van 0-8 jaar en 1 groep van 8-13 jaar. U kunt hier meer over lezen in ons pedagogisch beleid.
De kinderen van basisschool de Wissel, VSV, Ravenstein, Sint Jozefschool, Het Vlot, Ichtusschool, Frans Naereboutschool en de Branding, brengen en halen wij te voet/fiets/auto.
Op deze website willen we graag een indruk geven van de mogelijkheden die BSO Lien! biedt. Als u na het surfen op deze site vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op. We willen graag nader kennis met u maken en vragen beantwoorden.
!!!Gezocht met spoed: ouders voor de ouderraad!!!
De oudercommissie komt een aantal keer per jaar bijeen om beleidszaken te bespreken en alle ouders te vertegenwoordigen. Tevens wordt er een keer per jaar een ouderavond georganiseerd. Voor meer informatie neem contact op met de oudercommissie.
Nieuws Volg ons op Facebook
Jaarlijks zal het Kinderdagverblijf zowel door de GGD als door de brandweer geinspecteerd worden.
1 november 2021 GGD rapport 4-8 jaar: BSO Lien! 13 december 2021 GGD rapport 8-13 jaar: BSO Lien!
In deze link vind u de nieuwsbrief van maart 2021.
Werken bij Lien! lees meer
logo los